Sunday, January 27, 2013

15 lucruri respingatoare care pun pe fuga orice barbat

Daca iti petreci o mare parte din timp gandindu-te la cum poti sa atragi un barbat, este important sa tii cont si de gesturile care il pot respinge rapid. Iata 15 lucruri respingatoare care pun pe fuga orice barbat, actiune pe care ar fi mai bine sa le eviti in relatiile tale.

Chiar daca poti atrage orice barbat cu aspectul fizic, nu face greseala sa crezi ca il poti pastra langa tine, indiferent de cum te porti. Renunta la gesturile respingatoare care il pot pune pe fuga rapid.

Esti disperata

Cand este evident ca esti in cautarea unui barbat doar pentru a nu fi singura, esti mult mai putin atragatoare pentru cei mai multi parteneri.

Astepti ca partenerul sa-ti satisfaca pe loc orice nevoie sau dorinta

Chiar daca ai fost rasfatata ca o mica printesa de tatal tau, nu poti astepta acelasi comportament si din partea partenerului daca vrei sa-l pastrezi.

Esti dispusa sa faci orice compromis pentru o verigheta si copii

Atunci cand devine evident ca iti doresti o nunta si o familie indiferent de partener, afectiunea lui pentru tine va fi inlocuita de mila.

Il cicalesti constant

Daca doar tu stii "cum se face" orice si insisti sa-l educi zi de zi ca o profesoara, singurii tai elevi peste cativa ani vor fi pisicile care te asculta fara sa te inteleaga si fara sa le pese de sfaturile tale.

Te declari persecutata de cei din jur

Poti discuta cu partenerul despre momentele neplacute de la serviciu sau din alte situatii, dar atunci cand te plangi constant despre cat de persecutata esti, il pui pe fuga.

Discuti zilnic despre fostii iubiti

Cand consideri ca este mai important sa discuti despre fostii iubiti decat sa observi cat de mult il deranjeaza asta pe actualul partener, vei fi in continuare singura.

Incepi sa discuti despre casatorie de la primele intalniri

Abtine-te atunci cand vine vorba de planuri pe termen lung si nu-l speria cu discutii despre nunta si familie inca din primele saptamani impreuna.

Te plangi constant de aspectul fizic sau de greutatea ta

Daca esti nemultumita de aspectul tau fizic sau de greutate, fa eforturi sustinute de o atitudine pozitiva. Nu-l mai agasa pe partener zilnic cu negativitatea ta nelimitata.

Ii vorbesti de rau pe colegi, pe prieteni, pe toti cei din jur

Cand te aude ca vorbesti cu dispret despre toti cei din jur, se va gandi ca discuti pe acelasi ton si despre el cand nu este de fata.

Faci pe proasta

Inocenta este amuzanta doar ca joc sexual. Atunci cand faci pe proasta pentru a-l manipula, isi va lua talpasita rapid.

Ii reprosezi orice iesire cu prietenii

Accepta faptul ca partenerul iti este un egal si nu incerca sa-l desparti de prieteni sau rude. Cand ai o influenta negativa asupra tuturor apropiatiilor lui, la tine va renunta.

Te lasi cucerita prea usor

Ca un animal de prada, cei mai multi barbati vor sa te cucereasca si sa simta victoria. Daca ii oferi totul pe tava inca de la inceput, isi pierde interesul.

Il sufoci

Daca preiei rolul de mama in relatie si il sufoci cu grija si atentia ta, va face ceea ce nu ii poate face si mamei: iti va da papucii.

Esti agresiva cu cei din jur

Cand te vede ca esti agresiva sau rautacioasa cu cei din jur, va privi aceasta atitudine ca pe o avanpremiera a certurilor de cuplu de mai tarziu si va fi tentat sa fuga cat mai departe.

Esti extrem de geloasa

Certurile cauzate de gelozia extrema nu au ce cauta intr-o relatie sanatoasa. Daca esti convinsa ca te insala, paraseste-l. Atunci cand crezi ca toti barbatii te insala, problema tine de tine, nu de ei.

No comments: